top of page

Makina Üretiminde ERP ' nin Kazanımları

1C:Drive ERP , satın alma, muhasebe, tedarik zinciri operasyonları ve proje yönetimi gibi günlük aktiviteleri yönetmek için kullanılır. Kullanıcılara finansal yönetim, insan kaynakları yönetimi, tedarik zinciri yönetimi, müşteri yönetimi, envanter ve iş emri yönetimi gibi birçok iş fonksiyonlarını sunar.


Kuruluşlarda 1C:Drive ERP uygulaması, envanter maliyetlerini %25 - %30 ve hammadde maliyetlerini yaklaşık %15 oranında azaltabilir ve daha iyi bir bütçe kontrolü sağlar. Üretim işletmeleri için bağımsız bir çözüm sunarak, kuruluş hakkında herhangi bir zamanda ve bir konumdan bilgi erişimi sağlar.


Verimliliğin oldukça önemli olduğu makine üretimi gibi bir sektörde 1C:Drive ERP sistemleri kuruluşlar için çok faydalı olabilir. İster büyük ister küçük çaplı bir makine üretim işletmesi birçok şekilde yararlanabilir. Kuruluşlar üretim süreçlerinin tüm adımlarını 1C:Drive ERP sistemleriyle planlayabilir. Tedarik, fiyatlandırma ve hammadde ödemesinin tüm yönlerini yönetebilirler. Daha kaliteli bir planlama için personel programlarını, makine kullanım programlarını ve rutin bakım faaliyetlerini kolaylıkla planlayabilirler.


1C:Drive ERP sitemlerinin sağladığı envanter yönetimi işlevi, iyi stoklanmış ve dengeli bir depo tutulmasına olanak sağlar. Bu da üreticilerin, ham madde eksikliği gibi sorunlarla karşılaşma ihtimalleri azaltır. Gerçek zamanlı görünürlük sayesinde kullanıcılar bu verileri envanter ihtiyaçlarını yönetmek ve bu ihtiyaçları karşılamak için doğru kaynakların bulunduğundan emin olmak adına kullanabilir.


1C:Drive müşteri hizmetleri açısında da imkanlar sunar. 1C:Drive ile müşterilerin, mevcut ürünleri ve fiyatlandırmaları inceleyebilecekleri portallar sağlar. Müşteriler bu portal aracılığı ile sipariş verebilirler. Ayrıca sipariş ve teslimatın kolaylaştırılması, müşteriler üzerinde güven verici bir etkiye sahiptir. Özellikle küresel bir tedarik zincirine ve milyonlarca dolarlık gelire sahip kuruluşlarda, sipariş otomasyonu en iyi ve güvenli yoldur.


Küresel çalışan üreticiler için birden fazla konum, zaman dilimi ve para birimleriyle çalışmak oldukça zorlu olabilir, bunları manuel olarak takip etmek hatalara sebebiyet verebilir. 1C:Drive ERP sistemiyle lojistik tedarik zinciri yönetim süreçlerini otomatikleştirebilirler.


Makine üretimi sektöründe, 1C:Drive ERP sistemi , işletme için kusursuz bir yönetim sağlar. Finans ve muhasebe modülleri, raporları ve iş zekası araçlarını entegre ederek tüm finansal faaliyetleri kontrol eder. Bir işletmenin prosedürü tam olarak takip etmesini ve planları formüle etmesini mümkün kılar.


1C:Drive ERP sisteminin en büyük avantajlarından biri tüm sistemin kuruluşa özel tasarlanmış olmasıdır. Böylelikle kuruluş için en doğru kararlar verilmesi adına önemli ve gerekli bir adımdır. Gelişmekte olan kuruluşların, değişen ihtiyaçlarına ve isteklerine göre kurulan 1C:Drive ERP sistemi de güncellenebilir. Makine üreticileri değişimlere hızlı adapte olmalıdırlar. Modern dünyaya uyum sağlayacak, başarılı bir kuruluş olma yolunda yöneticileri, üreticileri ve çalışanları destekleyecek bir 1C:Drive ERP sistemiyle büyük avantajlar sağlanabilir.

Comments


bottom of page